Dobrodošli pri ANGIOMEDIC

Naše podjetje ima prodajno in servisno mrežo, ki pokriva trg celotne Slovenije, prodajno osebje pa je strokovno usposobljeno in se redno udeležuje izobraževanj in seminarjev. Ker ne želimo biti samo distribucijski kanal za prodajo izdelkov, menimo, da je to ključnega pomena, saj želimo svojim strankam zagotoviti celovito in najboljšo uporabniško izkušnjo.

Ker ima tržišče na katerem nastopamo veliko možnosti za izboljšave in razvoj, se trudimo nenehno izvajati aktivnosti na področju izobraževanj in praktičnih treningov za zdravnike in zdravstveno osebje v najbolj priznanih in naprednih zdravstvenih ustanovah po celem svetu.

Osebje podjetja Angiomedic d.o.o. je visoko uposobljeno, njhovo znanje pa nenehno nadgrajujemo glede na potrebe trga z izobraževanji in treningi iz področja trženjskih strategij, zakonodaje sistema Javnih naročil, zagotavljanja kakovosti in regulative za medicinske naprave.

Zagotavljamo hitro in glede na potrebe strank prilagojeno dostavo naročenega blaga. Dostavo izvajamo osebno z našimi vozili ali pa preko pogodbenih dostavnih služb DHL, TNT in Pošto Slovenije.